خانه بهداشت آویز

بیان کننده مطالب آموزشی در مورد سلامت وبهداشت

خانه بهداشت آویز

بیان کننده مطالب آموزشی در مورد سلامت وبهداشت

۰۴
تیر ۹۴


1-اسیدهای چرب تک غیر اشباع: 

این اسیدهای چرب کلسترول و تری گلیسرید خون را کاهش می دهند. بنابراین احتمال بروز بیماریهای قلبی با دریافت آنها کمتر می شود .  

منابع : زیتون ، روغن زیتون ، آووکادو ، کره بادام زمینی 

2- اسیدهای چرب چند غیر اشباع : 

این اسیدهای چرب برای داشتن پوستی سالم ضروری هستند ،برای تنظیم فشارخون مناسب هستند همچنین برای دریافت پاسخهای ایمنی و انتقال تحریکات عصبی موثرند. 

منابع :روغن ذرت ،روغن آفتابگردان ، ماهی قزل آلا وشا ه ماهی 

3-اسیدهای چرب اشباع : 

زیاده روی در در دریافت این گروه چربی خون را بالا می بردیعنی موجب افزایش LDLیاچربی بد می شود وبدین ترتیب احتمال ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهند در ضمن رادیکالهای 

آزاددر بدن را بالا برده و سرطانزا خواهند بود همچنین باعث افزایش قند خون می شوند . 

منابع : شیرپرچرب ، خامه ، پنیر ، کره و گوشت قرمز 

4- اسیدهای چرب ترانس: 

این اسیدهای چرب علاوه بر سرطانزا بودن موجب افزایش LDLمی شوندو HDLیا چربی خوب خون را نیز کم می کنند بنابراین بیش از اسیدهای چرب اشباع احتمال بروز بیماریهای قلبی عروقی را افزایش می دهند. 

منابع : سیب زمینی سرخ کرده ، بیسکویت وانواع شیرینی ، چیپس و پفک و فست فودها

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۴/۰۴
ابوالفضل کشاورز

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی